Algemene voorwaarden

Indien u een afspraak maakt bij Cura Mani, gaat u automatisch ook akkoord met de boekingsvoorwaarden (algemene voorwaarden). Deze afspraken zijn van toepassing op alle behandelingen in de studio.

  1. Afspraken dienen ten laatste 24u op voorhand geannuleerd te worden. Bij het niet tijdig annuleren, wordt er 50% van de geboekte behandeling in rekening gebracht voor de tijd die was vrijgemaakt voor uw behandeling.
  2. Indien u niet komt opdagen op de dag van de afspraak zonder verwittiging, dan zal de geboekte behandeling voor 100% in rekening worden gebracht.
  3. Vertrek op tijd naar uw afspraak en hou rekening met de drukte van het verkeer. Ik werk met een strakke agenda, dus indien u verhindert bent neem dan zo snel mogelijk contact op. Indien u 20min te laat bent, zal de afspraak geannuleerd worden en zal ook 50% van de geboekte behandeling in rekening gebracht worden.
  4. Indien u de vergoeding van punt 1,2 of 3 niet wenst te betalen, dan kan u geen nieuwe afspraak meer maken en worden alle gemaakte afspraken geschrapt.
  5. Hou er rekening mee dat indien u te laat op de afspraak de keuzemogelijkheden van uw geboekte behandeling beperkt gaan worden.
  6. Indien u ziek of lastminute verhinderd bent, neem dan zo snel mogelijk contact op met Cura Mani  (24u op voorhand indien mogelijk). Ik toon zeker begrip voor uw situatie indien dit niet regelmatig voorvalt.
  7. Het dragen van een mondmasker in het salon is niet meer verplicht.
  8. Er kan uitsluitend cash of met payconiq betaald worden in de studio.

Ik hoop op jullie begrip met bovenstaande voorwaarden.

 Liefs, Cura Mani