Lashfiller/Lift + Tinting

Wat is een Lashfiller/Lift?

Lashfiller/Lift is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers (wimperextensions) aan te brengen,

waarbij je natuurlijke wimpers worden gekruld, gelift en geverfd.

In één enkele kuur wordt er door de wimperlifting hoogte, lengte en volume gegeven aan je wimpers met een perfect natuurlijke look als resultaat!

Voor wie?

Lashfiller/Lift is ideaal voor elke vrouw die wel die intense oogopslag wil, maar tegelijkertijd niet veel tijd heeft om uren voor de spiegel te staan. Bovendien is wimperlifting voor veel mensen het ideale alternatief voor wimperextensions.

Wat mag je verwachten tijdens een Lashfiller/Lift + Tinting behandeling?

Er worden siliconen pads op uw oogleden geplaatst en uw wimperhaartjes worden aan het siliconen schildje bevestigd door middel van oplosbare lijm.

Er worden vervolgens verschillende producten aangebracht die, dankzij de juiste inwerktijd, er voor zorgen dat je krul zal houden voor een 6 tot 8 tal weken.

Het resultaat is dat de wimpers effectief gelift zijn vanaf de wimperaanzet (dus vanaf de wortel), hetgeen zorgt voor een open blik met volumineuze en perfect gescheiden wimpers.

Als laatste worden je wimpers ook geverfd, hierdoor krijgen je wimpers meteen een super boost! Deze kleuring zorgt er voor dat buiten het liftend effect, je wimpers ook donkerder zullen zijn en het dus lijkt alsof je mascara draagt.

 

Wanneer mag je de behandeling NIET ondergaan?

  •  Je wimpers zijn uitgevallen als gevolg van Alopecie of chemotherapie
  • Er is kanker bij je vastgesteld en ondergaat op dit moment een kankerbehandeling (of je onderging deze minder dan een jaar geleden) of je neemt zware medicatie ( zoals bijvoorbeeld antibiotica)
  •  Je bent zwanger/geeft borstvoeding
  •  Je hebt een oogontsteking of trichotillomanie
  •  Je hebt een allergische reactie aan de ogen gehad in het verleden. Er wordt STEEDS bij je eerste afspraak een patchtest afgenomen om zeker te zijn dat je geen allergie vertoont voor de producten.

Bij vragen, contacteer me even.

Wil je ook prachtige wimpers vanaf je je ogen opendoet? Maak dan hier je afspraak!