Semi Permanente Gelpolish op de handen

Op de nagels wordt eerst een semipermanente gellakbasis met extra versteviging aangebracht, deze zorgt voor een versteviging van je eigen nagel, en hierna een kleur. Als afwerking gebruiken we een matte of hoog glanzende topcoat waardoor de nagels 3 à 4 weken mooi blijven.

Deze behandeling wordt steeds voorafgegaan door een elektrische manicure. Verder worden de nagels in vorm gevijld, overtollige velletjes worden verwijderd en de nagelriemen worden verzorgd met nagelriemolie. We eindigen je behandeling steeds met een mini handmassage.

Er kan ook gekozen worden voor een Peel-off Semi Permanente gelpolish. Het voordeel van de peel off behandeling is dat je hiervoor niet hoeft terug te komen en dat je de peel off gelpolish zelf thuis kan verwijderen. Ideaal voor klanten die dit enkel in de vakantie willen of met de feestdagen voor bijvoorbeeld verzorgend personeel. Deze is een tweetal weken houdbaar.

Semi Permanente Gelpolish op de tenen

Op de nagels wordt eerst een semipermanente gelpolishbasis aangebracht. Deze zorgt voor een versteviging van je eigen nagel en hierna een kleur. Als afwerking gebruiken we een matte of hoog glanzende topcoat waardoor de nagels 6 à 8 weken mooi blijven. Deze behandeling wordt steeds voorafgegaan door een elektrische pedicure. Verder worden de nagels in vorm gevijld, overtollige velletjes worden verwijderd en de nagelriemen worden verzorgd met nagelriemolie. We eindigen je behandeling steeds met een mini voetmassage.